Het Stamhotel. Weekends vol natuur, cultuur en maatschappij.

dsc_0075.jpg

Gastenboek van het Stamhotel


In dit gastenboek kun je je ervaringen delen, complimenten en kritiek overbrengen, suggesties en voorstellen doen. Alvast bedankt voor je reactie.

Scroll helemaal naar onderaan deze pagina om je bericht achter te laten!

 

Dank!

 

[0]   1   2   3   4   5   6   7   >>   
Ria (25-11-2017 11:20:03)
De formule van Stamhotel blijft geweldig! Natuur, cultuur, gezellig hotel, heerlijk eten en fijne contacten. Inhoud en ontspanning gaan super samen. Of je nu alleen bent of met zijn twee, jong of oud. Het programma is zeer gevarieerd, van hoog niveau, voor elk wat wils. Niets hoeft, alles volgen mag ;-) Voor herhaling vatbaar
pien (6-11-2017 21:55:08)
Het afgelopen weekend, 3, 4 en 5 november 2017, was weer als vanouds heel gezellig en boeiend! Leuke lieve mensen, mooie omgeving, fijn programma en een goed hotel. Ik wist niet dat Zeddam in zo'n mooi heuvellandschap lag! De volgende keer ben ik er weer bij! Bij leven en welzijn!
Tinie (11-9-2017 12:38:35)
Ik kijk terug op een inspirerend weekend vol afwisselende activiteiten, in een prachtige omgeving. Jammer dat de groep zo groot was, maar dat is nu eenmaal het concept denk ik...Wel een fantastisch concept verder! Erg leuk om te ervaren!
Elly Wijnands (11-7-2017 15:36:56)
Ik kan mij alleen maar volledig aansluiten bij de eerdere berichten. Een fijn weekend gehad.
Marga bles (11-6-2017 19:32:44)
Beste Heleen en Onk Graag wil ik ook in dit gastenboek jullie nog eens bedanken voor het bijzonder fijne weekeind. Een mooi boeiend en leerzaam programma, in een fijne sfeer. Dan ook nog heerlijk eten in fijn hotel in een prachtige omgeving. Bedankt voor de organisatie van al dit moois. Ik heb genoten, het hele weekeind. Ik neem dit als een mooie herinnering mee. Tot een volgende keer dus.
Lonneke (11-5-2017 21:54:47)
Een nieuw hotel, een andere omgeving, een nieuwe boswachter... en weer als vanouds het Stamhotel. Deze keer in Zeddam, Hotel Ruimzicht. Voor de wandeling liep je zomaar met boswachter Jan Jansen het dorp door, het bos in, Niks eerst een autorit. Het Montferland bood weer heel nieuwe perspectieven op cultuur en natuur, van de oude ijzerertswinning tot het bekertjesmos. Maar dan ook de bekende elementen als theater, workshop en lezing. En tot slot altijd weer een geweldig zondagochtendconcert, deze keer met twee harpen, een cello en een trombone. Het Stamhotel, een feest van verrassingen om het hartgrondig over oneens te zijn, ontmoetingen met mensen die zomaar hun leven en inzichten met je willen delen. Dank Heleen en Onk!
Ria Geurts (4-5-2017 11:47:47)
Na 3 jaar afwezigheid nu voor 4e keer Stamhotel. Het is me weer heel goed bevallen, een combinatie van diepgang en vrolijk onbekommerd losgaan. Mooie mensen ontmoet en weer stukje wijzer geworden. Het concept bevalt me nog prima, veelzijdig en uitgebalanceerd programma, bedankt voor de perfecte organisatie, Heleen en Onk
Lonneke (6-4-2017)
Als vanouds... mijn tiende keer ofzo. De gastenlijst deed zijn werk; ik had een liftster. Altijd leuk om te horen hoe spannend het vooraf is: wat zijn dat dan voor mensen en hoe werkt dat? Nou ja, gewoon leuke mensen waar jij ook best je (door het leven getekende) verhaal mee kunt delen. En hoera! Dat bleek ook zo te zijn. Gelukkig met de luchtigheid van een wandeling, lekker dansen.. En met de emotie van de monoloog Datumloze dagen, en een spannend concert van de 12 strijkers van Libero, alles uit het hoofd. Wat een interactie! Bijna gelukt: een muziekmaatje. Maar klassiek viool en jazz trompet... dat is toch best ingewikkeld. En dan nog die interessante lezing over de verkiezingen en daarna; ook echt mijn thema! Kortom: het was weer heerlijk. Voor hoofd, hart en ziel. Dank je wel Heleen en Onk!
Hans Schroots (4-4-2017 22:21:28)
Stamhotel, een gebeurtenis apart, inspirerend en socialiserend, moe maar voldaan. Proficiat Onk en Heleen, ga zo door.
Marga Bles (4-4-2017 13:17:41)
Het was voor mij de eerste keer en ik kende niemand, hetgeen vanaf het eerste moment geen enkel probleem was. Ik heb t uitermate goed gehad. Fijne mensen ontmoet en genoten van ieder onderdeel van het fantastische programma. Een geweldig weekeind, een geweldig concept en lekker losjes georganiseerd hetgeen de sfeer alleen maar ten goede komt.
Rita (4-4-2017 12:06:50)
Wat heb ik een heerlijk weekend gehad. Ik koester de herinneringen aan de gesprekken met volstrekt onbekenden. Dat iedereen zich open stelt voor echt contact maakt het bezoeken van het Stamhotel tot een prachtige ervaring.
Dina (4-3-2017 13:54:59)
Omgeving prachtig en mooie mensen ontmoet. Heb ervan genoten. Het hotel heeft absoluut niet m'n voorkeur. Heb een keuze gemaakt uit het aanbod. Dank je Onk en Heleen voor jullie inzet. Tot een volgende keer.
Elly Wijnands (4-3-2017 11:57:20)
Het hotel is even wennen (teveel verwend door Garderen) maar belangrijker vind ik het programma, de ontmoetingen en het heerlijk uitgerust thuis komen. Tot de volgende keer.
tjepkje (4-3-2017 11:03:19)
Fijn hotel, niet van dat benauwde, lekker gegeten, leuke mensen,interessante gesprekkken, mooie programma's en perfecte organisatie, complimenti!
Ellen (4-2-2017 21:26:19)
Het is elke keer alsof ik thuis kom!
Pien (4-2-2017 20:08:58)
Het was weer fantastisch! Het concept blijft muurvast overeind staan. Weer zoveel mensen ontmoet en leuke, boeiende en interessante gesprekken gevoerd wel of niet aan tafel, op het terras en tijdens andere momenten!! Het is bijzonder dat je in één weekend zowel toneel, een lezing en een concert kan mee maken. Naast wandelen, zingen en dansen, waar ik niet aan mee heb gedaan (kunnen doen) , maar waar ik wel leuke verhalen over heb gehoord. Ik heb genoten, veel geleerd en gelachen! Ik kijk al uit naar de volgende keer!!!! groetjes, Pien
Ria Meeuwse (4-2-2017 19:27:25)
Al heel lang van plan en nu dan eindelijk toch eens deelgenomen aan een weekend van het Stamhotel. Wat een boeiende mensen heb ik hier ontmoet en wat was er een prettige sfeer. Kwaliteit in velerlei opzichten. En wat heerlijk dat niemand het je kwalijk neemt als je een activiteit aan je voorbij laat gaan. Compliment voor de organisatoren, de medewerkers aan de verschillende programmaonderdelen en alle deelnemers. Het hotel was niet ideaal, maar daar stond veel positiefs tegenover. Ik verheug me al op een volgende keer.
ytje (ietje) (4-2-2017 18:47:35)
Zeker voor herhaling! Ik heb me "lekker" laten verwennen, heerlijke maaltijden en mooie wandelingen en gezellige muziek en zeer interessante lezing! Petje-af-voor Heleen & Onk.
José van den Berg (4-11-2016 17:43:36)
Na een paar jaar weer eens meegedaan met het Stamhotel afgelopen weekend. Was een geweldig weekend: hele leuke theatervoorstelling, gewandeld in de vroege ochtend en late avond, gekookt, prima gegeten, gepraat en heerlijk geslapen. Met als afsluiting een zeer energiek saxofoonkwartet. Goed om weer eens aan te haken!
tjepkje (4-11-2016)
Heel leuk uitje, samen van alles doen, lekker bezig, veel natuur, gezellig samen eten, en....goed georganiseerd! Complimenten.
[0]   1   2   3   4   5   6   7   >>   
Uw naam *
Bericht*
Anti Spam Code *

Het Stamhotel | Reizend hotel voor liefhebbers van natuur, cultuur en maatschappij | M 06-28776511 | info@stamhotel.nl

Powered by : QualitySites4All