Het Stamhotel. Weekends vol natuur, cultuur en maatschappij.

dsc_0075.jpg

Wie wij zijn en waarom wij HET STAMHOTEL zijn begonnen

 

Wij, Onk Maas en Heleen Gans, hebben onze wortels liggen in maatschappelijk werk en volwassenenonderwijs; we hebben beiden in woongroepen gewoond, kinderen grootgebracht en hier en daar geprobeerd een kleine bijdrage te leveren aan de verbetering van het een en ander. Toen we elkaar in 2005 tegenkwamen waren we al vele jaren mediator respectievelijk coach. Samen zijn we aan een paar nieuwe plannen begonnen: we coachen ouders van samengestelde gezinnen en hun exen, we begeleiden gesprekken tussen familie en personeel in de verpleeghuiszorg en we begonnen Het Stamhotel.

Naast alle digitale vriendschappen bestaat denken wij behoefte aan ontmoeting met gelijkgestemden. Wij werden vrolijk van de gedachte aan een inspirerende plek in de natuur, waar je én wandelt én in debat gaat over maatschappelijke hot issues, waar je geniet van muziek en toneel én naar een tennisfinale kijkt. Een plek voor reflectie en verdieping, maar ook voor ontspanning en gezelligheid. En dit alles dan wel in een mooi gelegen hotel, met goede bedden en lekker eten.

Voor mensen die willen genieten van een weekend dat ze niet zelf hoeven te organiseren, voor vriendinnen die Het Stamhotel gebruiken als decor voor hun bijpraatweekend, voor vrienden die een weekendje golfen combineren met cultuur en ontmoeting, voor ouderen die minder vaak naar theater en concert gaan dan ze willen en gewend waren, voor stellen die hun horizon graag verbreden door onverwachte ontmoetingen, kortom voor iedereen die zich door het concept en het programma van het Stamhotel aangesproken voelt!

We  willen met het Stamhotel een inspirerende omgeving creëren, een sfeer maken die ruimte biedt voor ontmoeting en vrijheid  en we willen een goed en verrassend programma neerzetten.

 

Mensen begeleiden en processen organiseren, daar hebben we ervaring mee. De omgeving waarin we dit nu doen: de hotellerie, en de inhoud van het programma, dat was allemaal nieuw voor ons toen we met Het Stamhotel begonnen. Bij elke keuze vragen we ons af: wat zouden we zelf mooi, goed, inspirerend, verdiepend en leuk vinden? Het Stamhotel is voor ons een ontdekkingsreis.

 

Wil je een vraag stellen of een opmerking maken? vul het formulier hieronder in of stuur een mail naar info@stamhotel.nl

Voornaam : *
Achternaam: *
Email adres: *
Telefoonnummer:
Mobiel:
Onderwerp:
Vraag/opmerking:
:
     

Het Stamhotel | Reizend hotel voor liefhebbers van natuur, cultuur en maatschappij | M 06-28776511 | info@stamhotel.nl

Powered by : QualitySites4All